Cinc empresonats per plantacions de marihuana al Tarragonès

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir el 9 de març cinc persones d’entre 24 i 42 anys per cultivar marihuana en una nau dels Pallaresos. Tots ells van passar dissabte a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

marihuana mosos esquadra
PUBLICITAT

La investigació va iniciar aquest mes de novembre on el cos policial va establir connexions entre una nau industrial en desús i un xalet a la urbanització tarragonina. Els caps de l’organització criminal, residents al Baix Penedès, llogaven aquests dos immobles amb identitats falses i testaferros. Dijous passat, els agents van realitzar quatre entrades i perquisicions simultànies. En els punts de cultiu van requisar un total de 1.132 plantes de marihuana en avançat estat de floració, així com molt material per tenir cura de la plantació. A més van interrompre el subministrament elèctric, connectat de manera fraudulenta.

Els detinguts seran empresonats pels delictes de pertinença a grup criminal, salut pública i defraudació de fluid elèctric. Arran de la investigació s’han detingut tres persones més a dos pisos del Baix Penedès, on també s’han comissat 35.000 euros en efectiu, dos vehicles i terminals mòbils.

PUBLICITAT