Cinc morts més per coronavirus a la demarcació

Se sumen 83 positius més de COVID-19 a la demarcació de Tarragona. Així doncs a hores d’hora ja s’han detectat 574 positius per coronavirus a la província. A més s’ha hagut de lamentar la mort de cinc persones més aquest diumenge.

PUBLICITAT

Concretament a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han confirmat 73 casos nous, elevant a 487 el nombre de positius acumulats. D’aquests 227 es troben ingressats a l’hospital i 57 mantenen l’ingrés a l’UCI. Les cinc morts d’aquest diumenge s’han produït en aquesta regió, i ja se n’han lamentat 24.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han detectat deu casos nous elevant a 87 el nombre de casos acumulats. D’aquests n’hi ha 31 d’hospitalitzats i vuit es troben a l’UCI. A les Terres de l’Ebre només s’han lamentat dues morts d’ençà que es va confirmar el primer cas de coronavirus.

La part positiva de tot plegat és que ja s’han donat quatre altes hospitalàries a l’Hospital Verge de la Cinta i continuen recuperant-se al seu domicili amb seguiment per part de l’equip d’Atenció Primària.

PUBLICITAT