Ciutadans no veu amb bons ulls el que proposa l’equip de govern

L’actualitat política de la ciutat de Tarragona passa pel ple extraordinari d’aquest dijous. En aquest està previst que s’aprovi l’ordenança que regula la taxa de la brossa i l’avanç projecte del POUM, entre altres qüestions.

lorenadelafuente_bondiatgn
PUBLICITAT

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Lorena de la Fuente, ha passat aquest dimecres pel programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, on s’ha mostrat contrària amb l’augment del 28% de la taxa de la brossa que proposa l’equip de govern.

Pel que fa a l’avanç projecte del POUM creu que aquest no estableix un contingut específic i que cal concretar el que es farà o no. A més, creu que a l’equip de govern no els interessa que el ciutadà presenti propostes i, per aquest motiu, és més un procés informatiu que no pas participatiu.

La cap de llista de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona explica que és important que Tarragona creixi, ja no només la zona de Ponent sinó el centre de la ciutat i la zona de Llevant. Per això, s’ha mostrat a favor de connectar la nova estació de tren subterrània amb l’estació de busos a la Imperial Tàrraco, ha posat el debat sobre la taula sobre si és encertat o no portar el complex educatiu a la zona de Ponent i ha demanat que les infraestructures que es facin no siguin per sortir del pas, sinó que tinguin futur.

Finalment, De La Fuente s’ha mostrat en contra del nou contracte de neteja que s’hauria de començar a aplicar aquesta primavera, ja que considera que té un cost molt elevat i ha assegurat que si l’equip de govern s’asseu a negociar amb ells i el que els hi proposen coincideix amb els seus projectes de ciutat, facilitaran l’aprovació dels pressupostos.

PUBLICITAT