Comença el compte enrere per la nit més màgica de l’any

Tret de sortida del Magatzem Reial de Tarragona per segon any consecutiu. Recordem que aquesta és una iniciativa que es va iniciar el passat 2020 perquè no es podia celebrar la cavalcada de reis a causa de la pandèmia de la COVID-19.

PUBLICITAT

Així doncs, enguany ha tornat a agafar protagonisme aquest acte. Els tarragonins i les tarragonines podran assistir a les diferents visites guiades que realitzaran els patges per les dotze carrosses de la Cavalcada de Reis de la ciutat. Els infants podran ser testimonis de la manera en què els patges acaben de preparar-ho tot per la nit més màgica de l’any i al final del recorregut podran dipositar la seva carta a la Bústia Reial.

Els petits de la casa asseguren que estan molt nerviosos i que ja han donat la carta als reis.

Qui també es mostren molt contents amb la iniciativa són els pares i les mares. Creuen que és una bona manera per mantenir la il·lusió dels més petits.

D’altra banda, els patges que treballen al Magatzem i els carboners veuen com aquests dies se’ls accentua la feina, però ho fan d’allò més contents per omplir d’il·lusió les cases.

A més a més, aquest any la ciutat celebra els 100 anys de l’Elefant. Per commemorar-ho, els nens podran escollir quin dels 4 noms proposats acabarà duent l’animal del Consell Municipal d’Infants de Tarragona.

D’avui fins al 30 de desembre, tothom qui tingui invitació, podrà apropar-se al Refugi 1 del Moll de Costa i gaudir d’aquest espectacle on la màgia, la innocència i la il·lusió són les grans protagonistes.

PUBLICITAT