Comença el Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona

Aquest dimecres s’inicia el Concurs de Focs Artificials de la Ciutat de Tarragona, que s’ha convertit en un dels més emblemàtics del Mediterrani. El concurs permetrà, fins dissabte, viure quatre dies plens de focs artificials a tots aquells curiosos i veritables amants dels focs.

PUBLICITAT

Amb la platja del Miracle com a punt neuràlgic, el festival, un any més, compta amb pirotècnies internacionals de França i Itàlia. També, amb talent estatal que repeteix com Ourense i León. I enguany, també s’han rebut proposes d’Ucraïna, Xina i el Japó. 

L’Hèctor de la Salud, tècnic de cultura de l’Ajuntament de la ciutat, ha explicat que any rere any no només han après de tècnica, sinó a elaborar un espectacle en totes les seves condicions. 

Després d’una bona valoració de l’espectacle de drons, i d’una bona previsió del temps per aquests quatre dies, de la Salud, recomana anar d’hora i fer el ritual del sopar, i a les 22:30h estar preparats per gaudir de la 32a edició dels focs artificials, fent cas de totes les indicacions de seguretat. 

Un any més, el guanyador s’encarrega dels focs artificials de la festa major de Santa Tecla.

PUBLICITAT