Comença el cribratge massiu a Bonavista

Aquest dijous ha començat el cribratge massiu al barri de Bonavista. Recordem que s’ha iniciat perquè la incidència de COVID-19 de les aigües residuals ha augmentat exponencialment en aquest indret de Tarragona i ha passat de ser una zona verda a una vermella.

PUBLICITAT

El gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha explicat quin és el principal objectiu d’aquest cribratge.

Descarrega ha comentat que esperen fer entre unes 1.000 i 1.500 PCR durant els tres dies que durarà el cribratge. A més ha afegit que el ritme és bo, ja que no hi ha hagut grans aglomeracions, però no han parat. Així doncs volen tallar les cadenes de contagis i evitar la propagació del virus.

Des de l’Associació de Veïns del barri de Bonavista no entenen que es posi el focus només al barri, ja que de moment no hi ha hagut un increment exponencial de casos. A més asseguren que comparteixen les aigües residuals amb La Canonja i es demanen perquè allí no es fa un cribratge massiu. Tot i això animen a tots els veïns a anar al Centre Cívic a fer-se una PCR.

PUBLICITAT