Comença el judici a l’acusat d’abusar a la seva fillastra durant 18 anys

Ha començat el judici a l’home que va abusar i agredir sexualment a la filla de la seva parella durant divuit anys a l’Audiència de Tarragona.

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana. Imatge del 30 de maig del 2016. (Horitzontal)
PUBLICITAT

L’acusat es trobava en presó preventiva des del novembre del 2019 i s’enfronta a un total de 43 anys de presó. Se l’acusa d’un delicte continuat d’agressió sexual a una menor de setze anys i també d’un delicte continuat d’abús sexual a menors.

Els fets es remunten des del 2001 i fins el 2019, el període on segons el fiscal l’home va abusar de forma diària a la nena. Els abusos van començar quan la víctima tenia sis o set anys amb tocaments i obligant-la a practicar sexe oral. La mare de la víctima va sorprendre a l’home en un d’aquests episodis però la nena va negar-ho. Als 14 anys, l’acusat va començar les agressions amb penetració, una situació que no va cessar fins que la víctima va ser major d’edat. Segons assenyala el fiscal, l’acusat amenaçava a la nena en violar a la seva germana menor si es negava.

Pel que fa a la mare, està acusada dun delicte d’omissió del deure i el fiscal demana 20 mesos de multa amb una quota diària de deu euros.

PUBLICITAT