Comença la Mostra de Teatre Jove amb la Faixsula

El tret de sortida de la 26ena edició de la Mostra de Teatre Jove es farà amb l’obra La Faixsula de Xescu Teruel, Gerard Ibars i Irene Montserrat. Serà la seva quarta participació a la programació. L’obra gira envoltant la figura de Joan Riba que és un escriptor romàntic molt famós de la ciutat de Gornal i que viurà una història de desamors durant la seva escriptura de la seva novel·la romàntica més important.

PUBLICITAT

La Companyia La Faixsula va néixer fa sis anys arran d’uns joves que participaven a un curs de l’Aula de Teatre de la URV. La companyia s’ha caracteritzat per les seves obres de sàtira, la creació pròpia, l’humor i la crítica social com a gèneres principals. Cal remarcar que aquesta serà la primera de les obres que tindran lloc fins el 13 de juny i que es podran visitar gratuïtament al Teatre Metropol. Es calcula que prop d’unes 320 persones participaran enguany en aquesta edició de la mostra de teatre.

Aquest espectacle concretament es durà a terme a les 21 del vespre amb l’entrada gratuïta, cadascuna de les obres exposades seran valorades per un jurat que determinarà quines són les mancances de cadascuna d’elles i com poden millorar la posada en escena.

PUBLICITAT