Comença la Santa Tecla 2021 amb el retorn del seguici i els castells

Les festes de Santa Tecla d’aquest any 2021 donen el tret de sortida a una programació il·lusionant i més pròxima a la normalitat de la festa major que l’any passat amb el retorn del seguici, els balls parlats o els castells.

Foto: Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

Com és tradició, l’acte de La Crida serà la inauguració oficial de les festes. Per segon any consecutiu, l’ acte se celebrarà a les 19 h des de les Muralles, al Passeig Arqueològic, on es retrà homenatge, com a Perpetuadora, a Roser Olivé i Aymerich. Després de la crida, comença l’activitat festiva a la ciutat que es mantindrà fins el 24 de setembre.

A les 21 h el Teatre Auditori del Camp de Mart, que serà un dels espais protagonistes de la festa major, viurà la celebració dels 10 anys de la Xaranga Tocabemolls. Per altra banda, després de més d’un any sense actuar, tots els membres de l’Esbart Dansaire pujaran a l’escenari del Teatre Tarragona  amb la Ballada de festa major.

Tot i aquest inici, els majors atractius de la programació d’enguany és el retorn del seguici i els balls parlats que es portaran a terme entre els dies 19, 22 i 23 de setembre amb diverses tandes de lluïments, i dels castells després que el procicat aprovés l’annex específic que permet dur a terme castells de fins a 160 persones, l’Ajuntament de Tarragona va confirmar que per la diada de Santa Tecla, les colles de la ciutat podran aixecar fins a un 3d7.

Amb entrades exhaurides, èxit en la venda de marxandatge i el retorn d’aquesta part més tradicional, la Santa Tecla d’enguany omplirà durant dos setmanes d’esperit festiu la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT