Comença una campanya amb més reticències que suports

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14F. Els partits s’han hagut d’adaptar al tradicional tret d’inici de la campanya enganxat els cartells pel toc de queda.

PUBLICITAT

Una campanya electoral polèmica davant unes eleccions polèmiques i amb reticències. Diferents sectors de la societat segueixen pensant que no “és el moment i que s’haurien de posposar”. Conrad Cases, l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona, així ho ha expressat. 

Qui també es va mostrar en contra d’aquests comicis va ser l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, que va criticar que un jutjat decidís quan se celebren les eleccions.

Les persones que han d’anar a meses electorals no es mostren molt convençudes. I permetre saltar-se el confinament per poder assistir a mítings polítics ha creat diverses polèmiques. De fet des del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona també s’han mostrat en contra tot i que avalen el dret de participació política, però demanen que els partits facin els mítings de forma telemàtica. 

PUBLICITAT