Comencen els concerts del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona acollirà els divendres 24 i 31 de maig i el 7 de juny les 3 actuacions del cicle musical ‘Voramar 2024’. El cicle ha apostat aquest any per veus femenines emergents de música d’autora.

PUBLICITAT

El cicle Voramar és un cicle de música que ofereix al públic una proposta íntima destinada a grups reduïts per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor i amb un marc incomparable. En l’edició d’enguany els organitzadors han fet una aposta ferma per les veus femenines de noves creadores del panorama més actual de la música d’autora que combinen l’art emergent amb les propostes innovadores de la música. A més durant els concerts es farà un tast de vins de cultiu ecològic de les DO’s del territori.

Tots els concerts són gratuïts tot i que és necessari fer una inscripció prèvia i les artistes que hi prendran part del cicle són: el duet barceloní Eva Sola, l’artista Sara Terraza, o Uxue una jove artista que, després de molts anys dedicats a la composició, presenta ara el seu EP de debut, The Untochable.

PUBLICITAT