Comerç i cultura de la mà al FITT 2022

Comerç i cultura es donen la mà en aquesta edició del FITT 2022 a través de diverses col·laboracions. La conselleria de comerç participarà del certamen amb la proposta “Girafes” de la companyia Xirriquiteules que portaran titelles itinerants de mida natural als carrers centrals de la ciutat. L’espectacle es podrà veure el dijous a la tarda al voltant de la Rambla Nova, el divendres a la Part Alta i el dissabte al matí als voltants de la plaça Corsini.

Foto: Escena Familiar
PUBLICITAT

Dídac Nadal, conseller de Comerç, convida “especialment a les famílies a emocionar-se amb aquest espectacle”. A banda els mercats de la ciutat participen oferint un sopar als diferents participants del FITT, un sorteig per l’espectacle inaugural i l’entrega de la ja habitual cistella de benvinguda als professionals del festival. Joan Negrié, director del FITT, assegura que “aquesta col·laboració és una mostra de la unió del comerç i la cultura de proximitat”.

El director remarca que “coses així demostren que aquest és un festival de la ciutat de Tarragona”. El FITT arrenca aquest dimecres amb Titanas de Sol Picó al Teatre de Tarragona.

PUBLICITAT