Comerços i Mercat es volquen amb la Recollida de Joguines de Creu Roja

Creu Roja Tarragona inicia la campanya de Recollida de Joguines, enguany la conselleria de comerç de Tarragona col·labora amb una crida als diferents establiments de la ciutat per fer-se punt de recollida. Aquesta iniciativa celebra enguany el seu 30è aniversari, en els que han repartit milers de joguines a nens en situació vulnerable a tota la província de Tarragona.

Recollida Joguines Creu Roja Tarragona
PUBLICITAT

Més de 1000 voluntaris han col·laborat en aquesta campanya, que creix cada any. Enguany tenen l’objectiu de recollir 8.000 jocs i joguines. El 2020 es va assolir aquesta xifra i va permetre arribar a 3.000 nens en tota la província. El Mercat Central serà també punt de recollida els dissabtes 3,10 i 17 de desembre i s’organitzaran diverses activitats com un bingo solidari i escacs. Eva Cañete, coordinadora provincial de Creu Roja Joventut a Tarragona detalla que “ja són més 80 els punts de recollida a la demarcació”.

Novament, des de Creu Roja renoven l’aposta per joguines “no bèl·liques i no sexistes”, afegint també la preferència de “joguines sostenibles”. La campanya s’ha desvinculat també dels actes religiosos, eliminant la figura dels reis mags per atendre a totes les sensibilitats.

PUBLICITAT