Comuns i Podem oficialitzen candidatura amb Jordi Collado i Toni Carmona al capdavant

Comuns i Podem formalitzen l’acord per les municipals del proper maig i oficialitzen la seva candidatura conjunta amb Jordi Collado com a alcaldable i Toni Carmona, líder de la formació morada, com a número 2.

PUBLICITAT

Els primers noms d’aquesta llista són els de Nerea García (Comuns) que anirà de número 3 i el de Laura Quiñones (Podem) que anirà de número 4.

D’aquesta manera, Àngels Pérez, l’actual portaveu d’En Comú Podem a Tarragona després de la dimissió de Carla Aguilar, no figura en els primers noms de la llista d’una candidatura que es presentara en un acte conjunt aquest diumenge al barri de Bonavista on estarà present el president d’Unidas Podem, Jaume Asens i Ernest Urtasun, eurodiputat d’En Comú Podem.

En les eleccions del 2019, En Comú Podem va obtenir 4.579 vots i 2 consellers i va ser un partit clau per fer possible el govern de Ricomà, tot i que el recorregut de la formació ha estat plena de polèmiques i cap dels dos regidors que van començar han acabat el mandat i tampoc estan al partit.

PUBLICITAT