Concerts, espectacles i festes de barris en aquest cap de setmana a Tarragona

Aquest cap de setmana tant amb la família com els amics, podràs gaudir de les propostes culturals i musicals de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

El passat dimecres va donar el tret de sortida el IX Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT). Des d’aquest divendres fins demà, hi haurà una varietat de representacions. Aquest divendres podràs anar a veure: “Sólo LLamé Para Decirte” al Teatre Magatzem a les 21:30 h, “360grs” a l’Auditori de la Diputació, també a les 21:30h. “Real Heroes” a la Sala Trono Armanyà a les 23:00 h. Pel que fa a la programació de demà, “Showcase: Miss Cosas y yo” al Teatre Magatzem a les 12:00 h , INO al Teatre Tarragona a les 18:30 entre d’altres. La fi de festa serà al Jardí Metropol a les 23:00 h .

Avui comença les festes de Santa Tecla a Sant Pere i Sant Pau 2022. A les 19:30h hi haurà una Exhibició de balls de grup a càrrec de “Flamenco Azabache” i el grup de ball “Flashdance”. A les 23:30 h arriba la festa amb música de tots els estils amb l’Orquestra Popurri Band. Demà els més esportistes podran jugar el “3 x 3” de Bàsquet a partir de les 9:30 i pel públic més familiar, la festa “Holi a les 12:00 h en el recinte de Festes. La festa acabarà el diumenge a les 21:30 h amb el grup d’Havaneres Balandra.

I Boscos de Tarragona també han encetat les seves festes des d’avui al matí fins demà a la nit. Donarà el tret d’inici avui a les 17:30 amb un torneig de futbol sala i de Ping-Pong. I demà a partir de les 10:00 h, jocs tradicionals i Dj C.H.A.V.O a la nit per finalitzar les festes.

Un altre bari Tarragoní que celebra les seves festes en el de la Unió de Sant Pere i Sant Pau. Aquest dissabte actuaran a la plaça de Cuba la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau i acompanyats dels Xiquets de Vila-seca. Sense deixar de banda també la festa veïnal federació S. XXI al Parc de la Ciutat De Tarragona amb tallers, músiques i jocs populars.

La conselleria de Parcs i Jardins ha organitzat per demà 3 de setembre una plantada col·laborativa a Sant Pere i Sant Pau en el bloc Perú.

Aquest dissabte també hi ha l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tarragona a partir de les 18:30 h.

PUBLICITAT