Conèixer la ciutat a través de les lletres només amb el mòbil

Aquest dilluns van estrenar-se diferents plafons al Parc de les Granotes que relaten “l’esplendor de Tàrraco” a través de deu poesies de diversos autors. Aquest és el segon parc de la ciutat que rep aquesta iniciativa després que el Camp de Mart acollís textos sobre dones.

ruta literaria Granotes
PUBLICITAT

Una proposta que neix de la voluntat de les diferents associacions de lletres de la ciutat d’explicar els racons de la ciutat a través de la veu dels poetes. De fet, aquests compten amb un codi QR que permet escoltar les narracions poètiques. Exemple d’aquesta voluntat va ser també la ruta literària al voltant d’Olga Xirinacs, creada per Llorenç Fontdevila. Anna Gispert, membre de l’APELLC, ha afirmat al Bon Dia Tarragona, que ara “la intenció és poder deixar aquesta ruta permanent amb la senyalització amb QR”. Amb tot la voluntat de les associacions de lletres és “reivindicar una ciutat completament literària”.

D’aquesta manera es podrien quedar sempre obertes al públic rutes com la Pin i Soler, sobre el segle XIX, o la de Josep Yxart de la Biblioteca Pública.

PUBLICITAT