CONTINGUT EXCLUSIU | A l’alcalde se li acaba la paciència en la problemàtica dels trens

A l’alcalde de Tarragona se li acaba la paciència en la problemàtica dels trens. Fart d’esperar, Rubén Viñuales exigeix al Ministeri de Transports la màxima celeritat en la presentació de l’estudi tècnic per desviar els trens de mercaderies, un estudi d’un milió d’euros que pateix un retard de més d’un any. 

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, l’alcalde no ha dissimulat el seu enuig amb el govern central després de la manifestació de dissabte convocada per diverses entitats que critiquen el pas de mercaderies perilloses i el pèssim funcionament del servei de Regionals de Renfe. 

Viñuales diu que Tarragona té prou autoritat moral per exigir a l’Estat que les mercaderies deixin de passar pel centre de la ciutat d’una vegada per totes. I reclama voluntat política i que l’informe tècnic amb les alternatives es presenti de forma imminent. 

L’alcalde també es mostra preocupat per les afectacions de les obres del tercer fil que obligaran a tallar a la tardor el tram Tarragona – Sant Vicenç de Calders. Diu que ha parlat del tema amb el president de Renfe i que es buscaran totes les alternatives possibles per tal que els usuaris no es vegin encara més perjudicats. Reconeix que el problema és greu i remarca que ara s’està fent una inversió molt gran a la xarxa ferroviària i en la compra de nous 

PUBLICITAT