Continuen les activitats de sensibilització LGBTI+ després del Pride

Després de l’èxit del Pride aquest dissabte, continuen els actes de sensibilització i visibilització de la diversitat afectiva, sexual i de gènere. A partir d’aquest dimarts i fins al 28 de juny, coincidint amb el Dia  Internacional de l’Orgull LGBT, s’’ofereixen diverses activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. 

PUBLICITAT

La xerrada adreçada a famílies i titulada Educar en la diversitat sexoafectiva i de gènere des de casa és la primera de les activitats i tindrà lloc aquest dimarts a les 18h al centre cívic Sant Pere i Sant Pau. Dimecres, a les 12.30h i al mateix centre cívic, s’oferirà una altra xerrada centrada amb els adolescents LGTBI+, el paper dels adults i la intervenció social. Rubén Viñuales, en el balanç del primer any de mandat, ha valorat l’èxit del Pride. Ha afirmat que “la festa de la diversitat ha arribat per quedar-se”. 

Les activitats en marc del Pride continuaran tota la setmana i fins al 28 de juny. Un altre dels actes destacats serà dimarts 25 de juny a les 20h. a l’Espai Jove La Palmera es durà a terme el Karaoke LGTBI, a càrrec de l’Associació Tiresias. 

PUBLICITAT