CoopCamp oferirà quatre jornades per facilitar projectes

CoopCamp organitza un itinerari formatiu per facilitar projectes formatius i d’economia social. L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona posa a disposició de la ciutadania unes jornades per donar consells sota el paraigüa ‘’Engeguem el nostre projecte cooperatiu’’ que serà la tercera edició enguany i la cinquena des que es va engegar l’associació.

PUBLICITAT

Aquestes sessions ja han tingut prop de 83 persones i han acompanyat 53 nous projectes. La cooperativa busca que les persones que vulguin emprendre un projecte associatiu pugui dur-se a terme, a més de tenir sessions formatives i participatives amb l’objectiu final de fer un Pla d’EmpresaLa formació posarà èmfasi quins són els objectius a resoldre, com gestionar una situació de crisis i eines per a la gestió de projectes. Les jornades es duran a terme en quatre sessions diferents els dies 5,6,9 i 11 de juliol.

Dividides en dos blocs diferents: en primer lloc, el que desenvolupa el col·lectiu Ronda, (especialistes en els diferents àmbits de l’economia social i solidària, i la forma jurídica i cooperativa que té el funcionament cooperatiu i el règim laboral i fiscal.

 

PUBLICITAT