Coques grans i tradicionals, les preferides a Tarragona aquest Sant Joan

Sant Joan recupera la normalitat aquest 2022 i els obradors treballen amb intensitat preparar les comandes de les tradicionals coques de Sant Joan. Josep González, president del gremi de pastissers artesans de les comarques tarragonines explica que, a diferència del 2021, enguany “les tradicionals són les més demandades”, l’ampliació de les reunions també es fa notar en la mida dels encàrrecs, assenyalant que “ja han sobrepassat les comandes de coques grans del darrer any”.

PUBLICITAT

El president detalla com “els primers dies no hi havia molts encàrrecs, però aquests darrers s’han disparat”. González, reivindica la feina de la pastisseria artesana, detallant que “ells ofereixen el consell de com tractar-les, ja que són productes sense químics”. González s’expressa dolgut pel tancament de la històrica pastisseria Palau, i lamenta “la perduda de professionals en aquest sector”.

El president recomana demanar amb antelació les coques, donat que és un producte que necessita almenys quatre hores de producció.

PUBLICITAT