Córrer a favor d’una societat inclusiva

Després de l’èxit de la primera edició de la Cursa Adaptada i Inclusiva, enguany, un grup d’entitats de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès, han apostat per repetir la iniciativa.

PUBLICITAT

La cursa tindrà lloc aquest dissabte, 22 d’octubre a partir de les 11:00 h, al Parc del Francolí de Tarragona. Els protagonistes de l’esdeveniment seran les persones amb diversitat funcional, TEA o discapacitat, però estarà oberta a tota la ciutadania.

La prova es desenvoluparà en un recorregut en línia recta amb distàncies adaptades (20, 40 o 60 metres) i una cursa més llarga al voltant del parc d’un km. D’aquesta manera, es permetrà la participació de nens amb caminador i cadires de rodes. A més, es podrà comptar amb suport visual i auditiu per aquells que així ho desitgin.

L’Elena Rodríguez, cap de comunicació de la Fundació Onada i coordinadora de la cursa, assegura que l’objectiu és fer una societat inclusiva i que totes les activitats siguin per a tothom.

A hores d’ara, ja hi ha 74 inscrits i els promotors de la cursa conviden a la ciutadania a participar-hi.

PUBLICITAT