Covestro rep el Premi Innovació d’Enginyers Industrials de Catalunya per la seva planta pionera al polígon químic de Tarragona

En el marc de la Diada dels Enginyers, Covestro ODC Electrolysis ha rebut el “Premi Innovació” per la primera planta d’electròlisis clor-àlcali del món basada, totalment, en tecnologia ODC.

PUBLICITAT

El guardó premia “la innovació tecnològica que hi ha en el procés productiu del clor”, un producte essencial pel sector químic. A més, l’aplicació d’aquesta nova tecnologia, amb una inversió de 200 M€, suposa un estalvi de fins a un 25% del consum energètic i fa molt més resilient la fàbrica en el seu conjunt, assegurant i ampliant els llocs de treball en el polígon químic de Tarragona. 

Per la seva banda el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Narcís Armengol, va posar sobre la taula “el sentiment de responsabilitat que té avui l’enginyeria cap a la societat perquè forma part de la solució als grans reptes del món, des de l’emergència climàtica a la salut de les persones”.

PUBLICITAT