Creix el doble de persones en dos anys ateses pel Banc d’Aliments

El president del Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebi Alonso ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar de la 13ena edició del gran recapte d’aliments que avui ja s’ha engegat fins a l’11 de desembre de forma online i que apareixeran als supermercats del 19 al 27 de novembre.

Voluntaris a la seu del Banc dels Aliments al Camp de Tarragona, ubicada a Reus, classificant aliments. Imatge del 13 de novembre del 2017. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Alonso ha explicat que “és impressionant la solidaritat humana dels últims anys” i que les donacions han anat augmentat any rere any. El president del Banc d’Aliments ha explicat que s’han recollit uns 15.000 kg en els darrers anys i on l’any passat no van poder assistir als supermercats per la pandèmia. A més, Alonso ha remarcat la trascendència de poder ser importants perquè quan necessitin un relleu, segueixi la solidaritat de la gent.

En total, el president del Banc d’Aliments ha destacat la gran quantitat de persones que s’han hagut d’atendre en els darrers anys: de les 26.000 persones a l’any 2019, en només dos anys han crescut fins al setembre del 2021 fins a més de 43.000 persones que han sigut ateses pel Banc d’Aliments.

Unes xifres que posa en relleu que l’època de crisi provocada per la pandèmia, esdevinguin cada cop més llargues la recollida d’aliments al supermercat i la necessitat d’ajudar cada cop a més famílies.

Un Gran Recapte al que us convidem també a participar un any més en nom de les 8 ràdios del Camp de Tarragona i La Xarxa de Comunicació Local. Recordeu, del 19 al 27 de novembre es podran fer donacions de diners a favor del Banc dels Aliments a la caixa dels supermercats, les parades dels mercats i els establiments de petit comerç. De l’11 de novembre fins l’11 de desembre també es podran fer donacions online. També a traves de Bizum. Tota la informació a granrecapte.com.

PUBLICITAT