Creu Roja a Tarragona organitza una caminada solidària per donar visibilitat al “Sorteig d’Or”

Creu Roja Tarragona i el Club de Tenis Tarragona organitzen 1a edició de la caminada solidària “Caminem per l’Or” amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i els hàbits saludables, alhora que visibilitza el Sorteig d’Or.

PUBLICITAT

La caminada, de format circular, és popular i està pensada per a totes les edats, tant infants com adults. El recorregut començarà a les 9 del matí des de les instal·lacions del Club Tennis Tarragona i constarà de 6,3 km per la zona boscosa de Cala Romana i el Monnars, fins a acabar de nou a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona. Precisament el president del Club de Tennis Tarragona, Luis Salas, ha explicat com va sorgir la idea de col·laboració amb Creu Roja Tarragona:

D’altra banda, el Sorteig d’Or, que és una de les principals fonts de finançament que permeten a la Creu Roja dur a terme la seva acció solidària, se celebrarà el 23 de juliol al Palau de Congressos de Tarragona en commemoració del 150è aniversari de l’entitat a la ciutat. La campanya d’aquest any del Sorteig d’Or se centra en el lema “Guanyem l’or”, en vinculació amb la celebració dels Jocs Olímpics a París, i vol ressaltar la importància del compromís col·lectiu en la consecució d’objectius solidaris, així com la connexió entre el món esportiu i la tasca de la Creu Roja.

PUBLICITAT