Creu Roja desplega més de 60 efectius pel Concurs de Castells

Tarragona esdevindrà aquest cap de setmana l’epicentre cultural de Catalunya amb el XXVII Concurs de Castells a la Tàrraco Arena Plaça. La mobilitat i la seguretat seran dos dels pilars bàsics d’aquest esdeveniment perquè tot surti a la perfecció.

PUBLICITAT

Creu Roja ha anunciat que el dispositiu pels dos dies de concurs consistirà en més de 60 persones que intervindran si cal en qualsevol incidència mèdica. Entre tot aquest personal, hi ha 10 ambulàncies, 18 tècnics sanitaris, dos infermers i dos metges voluntaris, a banda, a peu de plaça hi haurà 40 socorristes amb titulació d’Assistència Sanitària Immediata.

L’organització també mobilitzarà un vehicle que farà funcions de Centre de Coordinació per controlar l’operatiu i hi haurà un Vehicle Coffee Creu per avituallaments líquids i sòlids pels diferents cossos de seguretat i emergències.

Deixant de banda el desplegament de seguretat, pel que fa a la mobilitat l’Ajuntament de Tarragona ha comunicat que a partir d’aquesta nit no es podran aparcar vehicles al tram del carrer Jaume I.

A més, aquest divendres es realitzaran talls a la circulació al mateix carrer i a la nit començarà la retirada de vehicles del perímetre de la plaça, als carrers Mallorca, Eïvissa, Alguer i Vidal i Barraquer (en el tram de davant de la Tabacalera). Durant dissabte i diumenge els carrers esmentats es tancaran de forma progressiva segons les necessitats.

PUBLICITAT