Crit a la unitat per fer front a les conseqüències d’IQOXE

Un miler de persones han tornat a protestar i a exigir respostes per l’explosió d’IQOXE. Uns 700 veïns de Bonavista han sortit de la plaça de la Constitució direcció a la N-340, al punt on hi ha l’entrada al Polígon Sud. Allí s’han trobat amb els veïns de La Canonja i han fet sonar les alarmes a l’hora exacta que es va produir l’accident. Així han denunciat que aquell dia les sirenes no van sonar, i demanen una revisió del PLASEQTA.

PUBLICITAT

Després de tot plegat han llegit un manifest on han demanat seguretat i que se’ls doni informació. Així ho ha explicat Marta Arjona, membre de La Canonja 3- Poble, Paisatge i Sostenibilitat.

També han demanat que més persones se sumin a les protestes i augmenti l’assistència perquè és un “problema de tots”, així com explica Toni Garcia, Vocal de l’Associació de Veïns de Bonavista. 

Després de llegir el manifest s’ha viscut algun moment de tensió entre els veïns de Bonavista i els de La Canonja. Els primers han retret que no hi hagués l’alcalde de La Canonja a la protesta, i alguns han saltat a defensar el seu alcalde. 

D’altra banda des del barri tarragoní i des de La Canonja, han anunciat que es manifestaran cada dimarts fins que tinguin respostes i solucions.

PUBLICITAT