Cues als grans magatzems prèvies al dia de Reis

Cues per entrar al Corte Inglés en la jornada prèvia al dia de Reis. Els regals d’última hora i les compres abans del dia festiu s’han deixat veure amb una cua que ocupava gran part del carrer on se situen els grans magatzems.

PUBLICITAT

La imatge contrasta amb el creixent risc de rebrot a la ciutat de Tarragona, unes dades que mostren que la pandèmia està descontrolada a la ciutat i amb unes xifres que poden superar els fantasmes del passat amb l’arribada de la tercera data assenyalada al calendari. També contrasta amb les mesures adoptades ahir pel Govern de la Generalitat de Catalunya que decretarà a partir del dia 7 de gener el tancament dels centres comercials i els comerços amb una superfície superior als 400 metres quadrats.

Alguns experts ja han alertat que la situació després de Reis serà insostenible i que les UCI poden col·lapsar-se aviat. La tornada dels més petits a l’escola es produirà el dia 11, mentre que les noves restriccions que involucren un confinament municipal es posaran en marxa el proper dijous 7 de gener.

PUBLICITAT