Danae Boronat inaugurarà el cicle Experiència Periodista

Danae Boronat, Anna Surinyach, Txell Feixas i David Jiménez participaran en la dotzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació i l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT

Recordem que Danae Boronat, és una tarragonina, especialitzada en periodisme esportiu i actualment a l’equip de Movistar La Liga. Inaugurarà el cicle dilluns 24 de febrer. Dilluns, 2 de març, serà el torn de la fotoperiodista especialitzada en temes de migració Anna Surinyach. El 9 de març, hi participarà Txell Feixas, corresponsal de Televisió de Catalunya a Beirut. I el punt final del cicle el posarà, el 16 de març, David Jiménez, autor del bestseller El Director.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

PUBLICITAT