Darrer assaig abans del primer duel oficial del nou CBT

Segon test de pretemporada per al Club Bàsquet Tarragona davant el Reus Ploms abans del primer partit oficial de la temporada. El renovat CBT vol seguir rodant i entrant en to físic abans del primer partit oficial de temporada aquest cap de setmana en Lliga Catalana davant el Salou.

PUBLICITAT

Ho faran a domicili, al pavelló Joan Sorolla davant el Ploms Salle Reus després d’haver guanyat el primer duel de preparació 82 a 72 davant un equip de LEB Plata com és el cas del Mollet.

Amb moltes cares noves, l’entrenador del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez, ha explicat que vol seguir anar adaptant les noves incorporacions i fer canvis tàctics en quant els pilars fonamentals on s’hi ha de fonamentar el nou projecte. 

Els blaus es troben en una transició de canvis de joc i ho farà amb un equip que aquesta temporada jugarà a Copa Catalunya amb vells coneguts de la pedrera cebetista amb l’extra de motivació pel que fa un derbi davant el Ploms Salle Reus en procés també de canvi.

El partit, serà a les 21h de la nit al Pavelló Joan Sorolla de Reus. El proper duel ja serà oficial l’11 de setembre en lliga Catalana EBA davant el CB Salou.

PUBLICITAT