David Concha renova amb el Nàstic

Continua el mercat de fitxatges del Nàstic de Tarragona. Aquest dimarts, el club ha anunciat l’acord per la renovació de David Concha. L’extrem amplia el contracte fins al 30 de juny de 2025, més una campanya opcional. La pròxima temporada serà la segona del de Santander al Nàstic, que en el curs 2023-2024 va disputar 28 partits oficials i va marcar 3 gols.

PUBLICITAT

David Concha és el segon jugador que renova amb el Nàstic, després que aquest dilluns s’anunciés la renovació del migcampista basc Ander Gorostidi. El club també havia ofert la renovació als dos centrals titulars de la passada temporada, Nacho González i Pablo Trigueros. Cap dels dos va acceptar aquesta oferta i continuaran la seva carrera esportiva en altres clubs de 1a Federació.

Els recentment renovats Concha i Gorostidi, juntament amb la resta de companys, inclosos els nous fitxatges, Gorka Pérez i Víctor Narro, començaran la pretemporada aquest dilluns 15 de juliol, sota les ordres del míster Dani Vidal. Cal recordar, però, que encara passarà temps fins que David Concha pugui disputar un partit oficial, per la sanció de 12 partits que li ha imposat el Comitè de Competició arran dels fets ocorreguts a la final del play-off d’ascens contra el Màlaga.

PUBLICITAT