Debat, música i diversitat per lluitar contra les violències masclistes

Tot i que el 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, ja hagi passat, aquesta xacra social i la lluita per combatir-la estan presents dia a dia i aquest és un dels missatges que des d’En Comú Podem volen transmetre amb l’acte Violències Masclistes: una mirada interseccional.

PUBLICITAT

Es tracta d’una iniciativa del partit morat per posar punt i final a una setmana on el feminisme és protagonista. L’acte començarà demà a les 11h del matí al Teatre Magatzem de Tarragona amb una xerrada i col·loqui amb diferents representants acadèmiques i polítiques. A més, també hi haurà una performance, un concert de Mary”n”Love i un espai per la canalla amb activitats infantils durant tot l’acte.

Carla Aguilar, consellera d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Tarragona, expressa que l’objectiu és anar més enllà d’un discurs, d’una perspectiva i d’un estereotip de dona.

L’acte finalitzarà a les 14h del migdia però des d’En Comú Podem també animen a la ciutadania a realitzar una ruta feminista pel patrimoni de la ciutat visitant llocs on dones i bruixes van ser protagonistes.

PUBLICITAT