Demanen propostes de noms de dona pels futurs carrers de Tarragona

En marxa ja la comissió de nomenclàtors de Tarragona. Així com van anunciar ara ja fa un any de de l’Ajuntament, s’ha creat la regulació per posar els noms als carrers. El principal objectiu és que augmentin el nombre de carrers amb noms de dones per compensar i arribar a una normalitat, així ho ha explicat la Consellera de Patrimoni, Begoña Floria.

????????????????????????????????????
PUBLICITAT

Per això des de l’Ajuntament han decidit que faran una crida, enviant una sol·licitud a totes aquelles associacions de la ciutat perquè proposin noms de dona per als futurs carrers.

La Consellera de Patrimoni ha explicat que la intenció és que estiguin relacionades amb Tarragona, però que també són vàlids els noms d’aquelles persones que tenen vincles amb el territori.

Tarragona tindrà nous carrers

Des de la Comissió ja s’han aprovat alguns noms de carrers que fa temps que es demanava. Així Tarragona tindrà un carrer amb el nom de Muriel Casals, o també el de Maria Aurèlia Capmany.

Pel que fa a la plaça que en principi s’ha d’anomenar Plaça dels Metges, Begoña Floria ha explicat que la comissió ho ha d’avaluar encara. I també està pendent d’avaluar el nom de la “Plaza de los Abuelos”. Tot i això ja s’ha aprovat que la plaça de l’antic Escorxador s’anomeni la Plaça de la Rumba.

PUBLICITAT