Des de CODITA opinen que “el Govern s’ha precipitat amb les mesures”

Des del Col·legi Oficial d’Infermeria de Tarragona (CODITA) expressen l’opinió que “el Govern s’ha precipitat amb la desescalada de mesures“. En els darrers dies els centres d’atenció primaria s’han vist desbordats, des d’infermeria manifesten que “estan vivint una situació insostenible”.

Públic amb mascareta a primera fila del concert de Kase.O al Festival Cruïlla 2021. Dijous 8 de juliol de 2021 (Horitzontal)
PUBLICITAT

Manuela Bonillo, vicepresidenta de CODITA, opina que “deixar de realitzar proves als contactes asimptomàtics és una bona mesura, perquè ajuda a descongestionar els serveis primaris”. La vicepresidenta ha volgut remarcar que “no s’ha de criminalitzar als joves, ja que fan el que els hi han dit”.

Bonillo s’ha mostrat també contrària a “la utilització que s’està fent dels tests ràpids per assistir a concerts i altres esdeveniments”, ja que aquests no asseguren un diagnòstic negatiu. Des del Col·legi consideren que “s’hauria de tornar a fer servir la mascareta, ja que s’ha demostrat efectiva”.

PUBLICITAT