Desarticulat un grup que cultivava marihuana

Els Mossos d’Esquadra donen per desarticulat un grup criminal al Tarragonès dedicat al cultiu interior de marihuana després de detenir deu persones i comissar 1.540 plantes. Els mossos van detenir dimarts el líder de la banda a Salou, cinc persones del nucli principal del grup en dues naus dels polígons Alba de Vila-seca i Riu Clar de Tarragona i dues persones a Tarragona i Salou que s’ocupaven de la logística. Els detinguts tenen entre 20 i 52 anys, són veïns de Salou, Reus, el Vendrell, Sabadell i quatre amb domicili desconegut i se’ls acusa de delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal i frau de fluid elèctric.

Plantes intervingudes en el desmantellament d'una banda que cultivava marihuana al Tarragonès per part dels Mossos d'Esquadra. (Horitzontal)
PUBLICITAT

En l’entrada a les dues naus es van intervenir quasi dues tones de marihuana amb un pes brut de 1.800 quilos. A part de les plantes es van comissar cinc quilograms de cabdells secs, terminals mòbils i tots els elements necessaris per al cultiu indoor altament professionalitzat.

El grup criminal es dóna per desarticulat, però no es descarten noves detencions. 

PUBLICITAT