Descarrega el Passaport COVID-19 per accedir a espais a Catalunya i la UE

Restaurants, bars, residències, equipaments esportius… cada cop són més els indrets i les comunitats autònomes, i entre elles Catalunya, per als que és necessari disposar del passaport o certificat covid, una eina que es converteix en imprescindible per poder entrar a diversos establiments arreu del territori.

PUBLICITAT

En el cas de Catalunya, d’aquesta manera la Generalitat vol evitar que les persones sense vacunar o contagiades de la covid puguin accedir a diversos locals. Aquelles persones amb la pauta de vacunació contra la covid completa, amb una prova diagnòstica recent o que hagin passat la malaltia darrerament poden obtenir el certificat com a justificant.

Per obtenir-lo, a Catalunya pot descarregar-se des del Portal i aplicatiu de La Meva Salut de la conselleria de Salut de la Generalitat.

A més el certificat COVID digital de la Unió Europea et permetrà a més d’accedir a determinats espais a Catalunya, poder viatjar entre els estats membres de la Unió Europea i accedir als seus espais.

D’altra banda aquelles persones que no disposen de targeta sanitària del Sistema de Salut de Catalunya i, per tant, no tenen CIP, podran obtenir el certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa amb el seu DNI a través de https://certificatproves.catsalut.gencat.cat/

Per a més informació i qualsevol dubte entorn la covid-19 el telèfon 061 Salut Respon i el web canalsalut.gencat.cat

PUBLICITAT