Desconvocada la vaga de la neteja prevista per Setmana Santa

El comitè d’empresa de sanejament urbà de Tarragona ha desconvocat aquest dilluns la vaga prevista per Setmana Santa. Després de diverses reunions amb grups municipals a l’oposició i entitats veïnals, el comitè assegura “haver rebut plens suports, però també peticions de desconvocar la vaga”.

onflicte treballadors neteja
PUBLICITAT

Tot i això, el comitè referma el rebuig a l’actual procés de licitació i assegura que mantindran diverses accions de protesta. Així mateix, denuncien la “negativa a negociar una sortida pactada” del govern municipal. De fet, Angel Martin de Sande, president del comitè, assegura “no haver rebut una sola trucada en aquest temps”. Ara Martin afirma que desconvoquen aquesta vaga en un “gest de responsabilitat a la ciutadania i la Setmana Santa”.

Angel Martin manifesta que “el sindicat no atura les seves reivindicacions” i que continuaran convocant diferents concentracions i altres actes. Jordi Fortuny, conseller de neteja, ha celebrat aquest anunci i ha reiterat que “hi havia motivacions polítiques darrere d’aquesta convocatòria”.

PUBLICITAT