Desestimen els recursos per aturar l’eutanàsia del pistoler de Tarragona

L’Audiència de Tarragona desestima els recursos per aturar l’eutanàsia del pistoler de Tarragona.Així ho han decidit aquest dijous els tres jutges de la secció en una deliberació a porta tancada. Els magistrats, que han resolt amb molta rapidesa la qüestió, i declaren que Martin Eugen Sabau té dret a morir. Resolució que celbra la familia. 

pistoler de tarragona eutanasia
PUBLICITAT

Recordem que Marin Eugen Sabau, de quaranta-sis anys i natural de Romania, va intentar matar a trets als seus excompanys de feina a l’empresa Securitas de Tarragona i en la seva fuga va ferir també a un Mosso d’esquadra. Per aquests fets està acusat de cinc homicidis en grau de temptativa, de tinença il·lícita d’armes i d’atemptar contra els agents de l’autoritat. La defensa que representa als mossos ferits, assegura que presentarà recurs d’emparament al Tribunal Constitucional.

Arran de la seva neutralització i detenció a un mas de Riudoms on estava atrinxerat Sabau va rebre diversos trets que el van deixar en estat crític. En aquest estat i sota presó provisional l’acusat va demanar l’eutanàsia el passat 21 de juny. De moment la resolució no posa cap data a l’eutanàsia i recorda que ja no es poden presentar recursos ordinaris.

PUBLICITAT