Desil·lusió davant les noves mesures decretades

Les noves mesures que ha aplicat la Generalitat de Catalunya s’han rebut de diverses formes. Des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarargona han explicat que “ja s’esperaven no poder tornar a obrir aquest divendres” però han criticat la manca de “sensibilitat de la Generalitat, sobretot amb els hotels que seguien oberts” i han denunciat que “les coses es fan malament”, així ho ha explicat Francesc Pintado, President de l’Associació.

PUBLICITAT

Per la seva banda Juan Carlos Feijoo, portaveu del sindicat USTEC a Tarragona, creu que “no s’han complert les mesures anunciades abans de començar el curs” i ha explicat que “fer el batxillerat i les FP de forma telemàtica permetrà que hi hagi menys grups als instituts, però no és la solució.

Finalment el President de PIMEC Comerç, Florenci Nieto, creu que la mesura de tancar els grans comerços és positiu pel petit comerç, però no estan satisfets, reclamen més mesures.

Nieto ha dit que a la Província de Tarragona ja han tancat el 35% dels comerços i que ja hi ha molts comerciants que “pensen que és millor traspassar el negoci que continuar”. 

PUBLICITAT