Desmantellada una plantació d’un miler de plantes de marihuana al Polígon Francolí

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació d’un miler de plantes de marihuana en una nau del Polígon Francolí de Tarragona. Resultat de l’operació, aquest dimarts, dos homes, de 37 i 38 anys van ser detinguts com a preesumptes autors els delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

PUBLICITAT

El cas es va obrir a principis del mes de maig arran d’unes informacions vinculades a l’activitat del Polígon de Francolí, que apuntaven que en una nau hi havia una plantació interior de marihuana. Gestions d’investigació van permetre comprovar que l’immoble presentava un consum diari desmesurat d’electricitat que equivalia a 115 cases unifamiliars. Per tot això, els agents  de la Unitat d’Investigació van motivar la sol·licitud de la corresponent autorització judicial d’entrada i perquisició per ahir dimarts.

L’entrada i perquisició es va saldar amb la detenció de dos homes, responsables de la plantació, així com el desmantellament d’un miler de plantes i la intervenció d’aparells, estris i elements necessaris per poder iniciar una producció continuada de diverses collites anuals.

PUBLICITAT