Desmantellen una plantació de marihuana a Cunit per segona vegada

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Cunit han desmantellat la matinada d’aquest divendres una nova plantació de marihuana amb 902 plantes. Per segona vegada en poc més d’un any, s’ha localitzat una plantació en un mateix domicili del municipi. 

marihuana alt camp-min
PUBLICITAT

En l’operació, s’han detingut tres persones, dues d’elles són les mateixes que van ser arrestades el novembre de 2021, quan es van trobar 1.525 plantes. Se’ls atribueix un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric. En l’operatiu, també s’han comissat nombrosos objectes relacionats amb la plantació, així com uns mil euros en metàl·lic.

La primera actuació es va fer a finals de novembre de 2021 quan es van comissar 1.525 plantes. Fa uns mesos, agents de la Guàrdia Civil van detectar la segona plantació en el mateix habitatge i aquesta passada matinada han practicat l’entrada a l’immoble. El material confiscat i posteriorment destruït arribava gairebé a les dues tones de pes i gairebé mil euros en metàl·lic.

Els agents també tenen constància que els pressumptes encarregats de la plantació han defraudat a la companyia subministradora 244 amperes, que equival aproximadament al consum de 25 habitatges. Els detinguts han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia del Vendrell i se’ls imputen delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

PUBLICITAT