Detenen 4 persones i desmantellen un punt de venda de drogues a TGN

Divendres passat, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van detenir al barri de Campclar de Tarragona, quatre persones com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

PUBLICITAT

Durant la investigació prèvia es va confirmar que moltes persones freqüentaven diàriament aquest domicili per comprar-hi cocaïna, heroïna i marihuana. Aquest fet va generar inseguretat i preocupació per part dels veïns i veïnes. També, es va determinar que utilitzaven un segon habitatge en el mateix edifici per emmagatzemar les drogues i els diners davant la possibilitat d’una actuació policial.

La investigació va permetre reunir els indicis suficients per obtenir una ordre judicial per accedir a tres habitatges, dos dels quals s’havia confirmat prèviament que s’estaven utilitzant com a punt de venda. A l’interior, hi van trobar 500 grams de cocaïna, 30 grams d’heroïna i quatre quilos de cabdells secs de marihuana entre altres. També es va intervenir 2.200€ en bitllets fraccions, documents i anotacions relacionats amb aquesta activitat i dos vehicles.

Els quatre detinguts van passar ahir diumenge a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar per a tres d’ells l’ingrés a presó. La detenció del quart implicat va quedar sense efecte divendres amb l’obligació del detingut de presentar-se davant el jutge quan sigui requerit.

PUBLICITAT