Detenen dos lladres per diversos robatoris amb força a Sant Salvador

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 21 anys, veïns de Tarragona i de nacionalitat algeriana i marroquina, com a presumptes autors de cinc i quatre robatoris a Sant Salvador.

PUBLICITAT

El primer individu, que va ingressar a presó, hauria comès fins a cinc robatoris amb força. Un en un habitatge a Vila-Seca i els altres diversos habitatges de l’avinguda Montsant, de Sant Salvador. En un d’aquests pisos el lladre es va trobar amb el propietari, motiu pel qual va haver de fugir ràpidament per la finestra del lavabo.

Amb l’objectiu de fer front als robatoris a interior de domicili i altres delictes que generen preocupació entre els veïns, el 6 de juny es va organitzar un dispositiu de prevenció en aquest barri de Tarragona.

Una acció que va permetre detenir el segon individu. Aquest a ser localitzat i detingut poc després d’haver sostret productes d’un supermercat de la zona i portava un telèfon mòbil, el qual constava com a robat. El jove també hauria robat en quatre habitatges d’un mateix bloc de l’avinguda del Montsant la matinada del dia 26 d’abril.

L’home va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i està obligat a presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

 

PUBLICITAT