Detingut un home amb una navalla a una comissaria de Tarragona

Un home ha estat detingut a Tarragona per un presumpte delicte d’atemptat a agent de l’autoritat i lesions després d’entrar a la Comissaria Provincial de Tarragona amb una navalla de sis centímetres amenaçant un agent de policia per renovar la documentació d’estranger sense portar els documents necessaris per fer-ho.

PUBLICITAT

L’home es va autolesionar fent-se un tall superficial al coll i quan es va acostar al policia aquest el va poder reduir ajudat d’un altre company de seguretat que va patir ferides lleus en un braç i un genoll. El detingut per la Policia Nacional tenia antecedents per robatori amb violència i intimidació i robatori amb força. Portava 1,5 grams d’haixix en el moment dels fets que li foren comissats.

L’home havia anat a l’Oficina de tramitació de documents de ciutadans estrangers de la comissaria una estona abans. Després de comprovar la seva documentació se li va comunicar que li mancaven alguns documents necessaris per fer el tràmit i que havia de tornar quan complís els requisits.


PUBLICITAT