Detinguts dos homes per robar garrafes d’oli en supermercats de Tarragona i revendre-les il·legalment

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat 22 de febrer dos homes a Tarragona acusats de robar garrafes d’oli en supermercats i revendre-les posteriorment de forma il·legal.

PUBLICITAT

El primer arrestat, de 35 anys, regentava un establiment al carrer Alguer on es venia l’oli robat i al qual se li imputa un delicte de receptació. L’altre, de 37 anys, està acusat d’un delicte de furt i acumula 29 antecedents policials. Durant l’escorcoll van trobar dinou garrafes d’oli de diferents marques, que suposaven 77 litres valorats en 659 euros, així com documentació incompleta i amb irregularitats. Dissabte passat van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

L’actuació la va dur a terme el Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Tarragona durant una inspecció a la botiga, de la qual sospitaven que venia objectes sostrets i productes alimentaris pels quals no tenia llicència. En preguntar per les garrafes, el comerciant es va posar nerviós i va oferir versions contradictòries. En aquell moment a la botiga hi va entrar el segon arrestat, que duia una garrafa amb l’alarma del supermercat encara posada. Com que ja acumula molts antecedents, els agents que anaven de paisà el van reconèixer i aleshores el comerciant va delatar el seu soci. Segons les gestions policials posteriors, els homes venien l’oli robat a un preu d’entre 20 i 30 euros la garrafa de cinc litres.

PUBLICITAT