Dídac Nadal confirma que no es presentarà a les eleccions

Dídac Nadal, portaveu de Junts per Tarragona a l’Ajuntament, no es presentarà a les properes eleccions del mes de maig de Tarragona. Així ho ha confirmat aquest dijous davant dels mitjans.

didac nadal
PUBLICITAT

Segons Nadal, un context polític estatal que qualifica com a “repugnant” i un context local massa marcat pels partits i sense honestedat són els principals motius pels quals ha decidit fer un pas al costat.

Tot i que no descarta tornar a política més endavant, ha confirmat que no serà a curt termini. Pel que fa el govern de Ricomà, Nadal considera que li ha faltat intensitat i reivindica la feina que s’ha portat a terme des de la conselleria de comerç.

Segons ha ha explicat Nadal, ha decidit esperar per fer pública la decisió per evitar generar desequilibris a l’administració pública i s’ha mostrat satisfet d’haver fet la feina i tancar el que considera un cicle.

Nadal ha dit que a dia d’avui, votaria al PdCAT, ja que considera que és l’únic partit que ha patit un procés de fiscalització i control per part del poder i que les persones que hi queden són per compromís. Tot i això, ha afirmat que no incidirà en cap partit per les eleccions del maig que després de 4 anys haurà de viure des de l’altre costat.

(Mira la paròdia a tiktok)

PUBLICITAT