Diferents col·lectius reivindiquen la visibilitat LGTBI

Diferents col·lectius LGTBI del Camp de Tarragona dins de la plataforma 28J es concentren avui per reivindicar la seva visibilitat. Aquest matí a les 12 s’ha realitzat la lectura institucional del manifest a la plaça de la Font on s’ha expressat la invisibilització del col·lectiu arran de la Covid-19 i s’ha reivindicat la garantia de la llei 11/2014 dels drets LGTBI i l’esborrany de la llei trans.

PUBLICITAT

Berta Mascaró, presidenta de H2O, expressa que la lluita es fa cada dia de l’any. H2O, Gènere Lliure, Arran i Cau de Llunes i l’Observatori contra l’homofòbia lluiten de forma conjunta al territori. Mascaró ha volgut fer present que “moltes de les agressions contra LGTBI no es denuncien per què estan molt normalitzades“.

Aquesta tarda els diferents col·lectius realitzarà una concentració a la plaça dels Carros. Seguidament es faran diferents actuacions musicals al Passeig de les Palmeres. Mascaró manifesta que “també és important reivindicar la cultura LGTBI i donar suport a les companyes artistes”.

PUBLICITAT