Diferents sindicats a vaga a Correus per “evitar la privatització del servei”

Aquest dilluns els sindicats CGT, CNT, i la Intersindical han convocat la primera jornada de vaga a Correus Tarragona en el marc de la negociació del IV Conveni Col·lectiu. Aquesta és la primera de cinc jornades que s’han convocat en l’àmbit de tot l’estat espanyol.

vaga a Correus
PUBLICITAT

Rubèn Masmano, delegat sindical de CGT Correus Tarragona, explica que han escollit aquest dia per la seva proximitat amb el Black Friday, un dels pics de feina de l’empresa, de la mateixa manera els següents seran el 22 i 23 de desembre i 4 i 5 de gener. Cal destacar que els sindicats majoritaris CCOO i UGT no han secundat aquesta vaga, motiu pel qual des de CGT els acusen de “no tenir interès en els treballadors i treballadores”. Masmano denuncia que “la direcció de l’empresa vol convertir-la en una altra gran corporació de paqueteria precària”.

Amb tot, Masmano detalla que “si l’empresa vol seure a parlar, aturaran el calendari de vagues”. Durant aquest matí els sindicalistes han protestat a la plaça Corsini on han repartit fulls informatius als ciutadans que acudien a Correus.

PUBLICITAT