Dignitat a les vies, la plataforma que lluita contra Renfe i Adif per millorar el servei de rodalies

La plataforma Dignitat a les vies, nascuda a partir d’un grup de whatsapp d’usuaris de rodalies, no para de rebre adhesions d’usuaris indignats amb el mal funcionament i la falta d’informació per part de Renfe en el servei de rodalies.

PUBLICITAT

Des de la plataforma insisteixen que tot i que ara s’estan visibilitzant més algunes incidències es tracta d’un problema endèmic, crònic i que ve de molt enrere. Així ho ha manifestat la presidenta de Dignitat a les vies, Ana Gómez:

Altres temes que també afecten directament els usuaris i preocupen especialment són els retards quasi sistemàtics en alguns trens, la falta de trens en hores punta i el mal estat d’alguns dels trens. Finalment, Gómez ha reclamat solucions immediates de cara al tall del túnel de Roda de Berà previst pel setembre i que afirma tindrà greus conseqüències pels usuaris.

A més de continuar amb les reunions amb polítics i alts càrrecs i en l’activitat a xarxes socials, Dignitat a les vies té prevista pròximament una acció de protesta com la que ja van fer a l’estació de Tarragona i on van participar vora 300 persones.

PUBLICITAT