Dilluns arrenca la Mostra de Teatre Jove, enguany amb 10 grups participants

Deu companyies participen enguany a la Mostra de Teatre Jove de Tarragona. Totes, menys una, portaran a l’escenari obres de creació pròpia, us aspecte molt ben valorat pels organitzadors perquè revela l’esperit innovador i creatiu dels grups.

PUBLICITAT

Una de les novetats principals de l’edició d’enguany, la número 31, és que s’estrenen a la Mostra dues companyies, ‘Dos punts’ i ‘Actrices anónimas’, tal com explica Georgina López, tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. 

Al costat d’aquestes companyies noves, participaran d’altres que tenen un llarg recorregut a la Mostra, i alguna com Vis de Vanadi que sempre hi ha estat present.  

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona, de Ràdio Ciutat de Tarragona, el membre del consell assessor de la Mostra, Pep Linares, explica quines són les seves funcions. 

Les representacions de la Mostra de Teatre Jove començaran el proper dilluns 6 de maig i s’allargaran fins al 12 de juny. Tindran lloc els dilluns i dimecres a les nou del vespre al Teatre Tarragona i l’accés és lliure.  

PUBLICITAT