Disminueixen en un 23% els fets delictius aquest 2020

Disminueixen els fets delictius en un 23% a Tarragona aquest 2020. Així ho ha explicat el Conseller de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, després de la Junta Local de Seguretat celebrada aquest dimecres. Aquesta disminució es va notar especialment els mesos de confinament, tot i que han assegurat que també es deu a la bona feina feta pels cossos policials.

PUBLICITAT

El delicte més comú segueix sent el furt, però es mantenen les estafes lligades al comerç electrònic. Els robatoris als domicilis han caigut en un 17% i en un 15% els robatoris amb força. El Conseller ha valorat molt positivament els plans de seguretat que s’han portat a terme a la Part Alta i a la zona de Ponent de la ciutat, i ha assegurat que “és el model que volen”.

Pel que fa a les sancions lligades a les restriccions per a la COVID-19 en total n’han posat 3.000. Destaquen les denúncies fetes per saltar-se la restricció de mobilitat, seguides no fer cas a l’obligatorietat de portar mascareta i en tercer lloc beure alcohol a la via pública.

PUBLICITAT